FOKUS PÅ RESULTAT

Många bolag inom svensk industri säljer sina produkter till ett ganska nischat kundsegment, och ofta via olika samarbetspartners. Det är inte heller ovanligt att viktiga kunder finns på ett flertal marknader utanför Norden. Detta medför en unik komplexitet där digital marknadsföring möter traditionellt säljarbete. Våra tjänster är speciellt framtagna för att övervinna dessa utmaningar många företag ställs inför både internt och externt.

Vi hjälper dig att ta ett helhetsgrepp över marknadsföringen så att dina säljare får den support de behöver i tider då den typiska B2B köparen spenderar mestadels av sin tid online.

Integrerad marknadsföring & Strategi

Vi jobbar med helhetslösningar där varje steg har ett syfte. Vi hjälper er att slipa på er marknadsplan så att fokus blir på det som är viktigt för verksamheten och som ger mest utfall. Vi samordnar sedan resurser för att börja med implementation av marknadsaktiviteter så snabbt som möjligt. Fokus på riktiga resultat som sagt!

Synlighet & leadsgenerering

Vi ser till att din produkter eller tjänster får ökad exponering både på sökmotorer som Google men även på andra plattformar som LinkedIn. Vi arbetar även med ett gäng nischade samarbetspartners (tex Industritorget) för att nå ut till olika målgrupper. Med vårat LIME Nätverk kan vi enkelt nå ut på olika marknader också. I dagsläget ansvarar vi för kampanjer på en mängd olika marknader bland annat Norden, Tyskland, Spanien, Frankrike, UK och USA.
Digital leadsgenerering skiljer sig från traditionellt säljarbete. Vår Digital Advantage Program är framtaget för att locka till sig kunder istället för att nå ut till dem genom tex. kalla samtal. Detta gör att vi kan skala upp och nå ut till en större mängd prospekts betydligt snabbare och mer kostnadseffektivt.

Branding & innehåll

För att sälj- & marknadsföringen ska bli så effektiv som möjligt krävs det att man slipar på sitt innehåll. Det är även viktigt att man har en utarbetad strategi för hur det ska spridas för att nå ut och locka till sig nya kunder. Vi kan hjälpa er att ta fram alltifrån produktblad och broschyrer till kataloger och videos.

Webbanalytics

Att testa, mäta och utvärdera resultat är A och O inom digital marknadsföring. Vi hjälper er att sätta upp spårning så att ni kan börja mäta viktiga KPIs och andra värden som är viktiga för er verksamhet. Vi använder ett flertal rapporteringssystem som Dashthis, Google Data Studios, Analytics osv. för att sammanställa all data och statistik på ett enkelt och användbart sätt.

Vi har jobbat med B2B marknadsföring i över 10 år. Våra tjänster är framtagna för att ge maximal effekt i mer traditionella branscher med starka säljavdelningar men där det digitala släpat lite efter.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi jobbar för att ge våra kunder resultat!